Calendar

Aici gasesti calendarul tuturor cursurilor, seminariilor, antrenamentelor, pregatirilor si concursurilor pe care noi le oferim si la care participam la randul nostru in acest an.
 

Team EcoMan Calendar

 
 
A venit si timpul ca dupa multi ani de zile de antrenamente, de sezoane competitionale si multe sesiuni teoretice in care am invatat - pe propria piele - cat se poate de mult despre sporturile montane de anduranta, sa 'predam' entuziasmati si ceva din aceste experiente catre alti sportivi care doresc sa paseasca pe urmele noastre. 
 
In cadrul cursurilor de alergare montana, al seminariilor legate de intregul spectru al alergarii montane, al weekendurilor de pregatire si saptamanilor de antrenament in vederea participarii la concursuri, dorim sa-ti prezentam tehnica alergarii montane, notiunile cele mai importante care privesc alcatuirea programelor de antrenament si nutritia indicata pe durata antrenamentelor si a concursurilor de alergare montana.
 
Vei afla deasemenea si multe aspecte legate de biodiversitatea montana, despre habitatele, flora si fauna alpina, vei afla despre ce trebuie sa ai in vedere atunci cand planifici noi rute de alergare (daca trece poteca prin jnepenis, atunci cauta o alternativa si lasa acest habitat periclitat in pace..este traiectoria rutei tale de catarat in apropierea unui cuib de vulturi ? daca da, atunci anuleaza catararea si spune asta celorlalti prieteni sa faca la fel..) sau cum sa organizezi evenimente sportive tinind cont de cat mai multe aspecte de protejare a mediului. 
 
Din punct de vedere sportiv
specialitatile Team EcoMan sunt Trailrunning, Mountain & Alpine Running, alergare montana de durata lunga (peste 6 ore), analiza stilului de alergare, pregatirea pentru participarea la concursuri de maraton si cursuri speciale pentru femei.
 
In cadrul tuturor cursurilor de alergare montana din cadrul campului 'Team EcoMan' vom fi in permanenta in peisajele unice ale Parcului Natural Bucegi, ale Parcului National Piatra Craiului, ale Masivului Leaota si ale Tarii Branului.
 
 
Pentru Team EcoMan nu exista vreme rea in care sa nu poata fi efectuata alergarea sau actiunea propusa. Chiar daca este vreme torida in timpul verii, ploaie de toamna sau viscol in timpul iernii, vremea de alergat si de petrecut in natura este intotdeauna ideala.
 
Noi alergam din placere si indiferent de vreme, ne legam sireturile si o luam la drum.
Si tu cu noi !
 
Seara, insa, ne relaxam la casa de oaspeti a Centrului de Ecologie Montana (CEM), cuibul, tabara si refugiul nostru din satul Moieciu de Sus.
 
Cateodata savuram si sauna si masajul oferit de partenerul nostru Cheile Gradistei Holiday Complex si savuram o sesiune de regenerare activa cu o plimbare nocturna cu facliile sau cu frontalele pe urmele lupilor....
 
Daca iti place si tie sa fii cat mai mult timp afara in natura, la munte, pe crestele si in vaile muntilor, daca te intereseaza si pe tine, miscarea, concursurile, antrenamentele sistematice, eficientizarea miscarii de alergare, dinamica si sau vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza metabolismul corpului tau sau daca pur si simplu doresti sa incerci ceva 'nou', atunci esti la noi la locul portivit.
 
La CAMP-ul de alergare montana Team EcoMan iti oferim la Moieiu de Sus un cadru asigurat si profesionist si te 'luam' cu cea mai mare placere cu noi !
 
Nu ezita sa ne trimit un mail sau sa ne suni si sa ne intrebi ce crezi tu de cuviinta.
 
Noi ne dam permanent silinta sa imbogatim si sa mentinem acest site cu informatii de ultima ora care privesc activitatea noastra.
 
Distractie placuta !!!!
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Google Calendar Viewer

 
 
 
 
Comments